Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки, свързани с АР 164

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Gligan Покажи съобщение
    А и за да е всичко както трябва си затрих винтчетата на капака на свещите и сега е грозотия.
    Купуваш си болтове м6х15 с шестограмна глава за да са в тон с останалите и си готов
    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Мерси за инфото. То няма в какво да са в тон щот кухара си затрих всички по най-дебилния начин - просто ги забравих на кочината. Нищо аз сега така или иначе не мога да си отворя капака...Като я закарам при Румен за шарнири тогава.
      Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
      Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
      Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
      Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

• Тез дни ще дойдат и предните накладки. Задните са тук вече.
        Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
        Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Всички които носят името Георги,Гергана и т. н. да им е честит празника
          Mercedes Benz S Class 3.2i 2004
          166 2.4 JTD '02
          164 2.5 TD '98 ex
          Човешко е да се греши, но за да се объркат съвсем нещата е необходим компютър.

Comment

• Абре хора вие как сте с климатиците.Аз се кефя и разхлаждам вече с пълна сила.Днес я измих и мотора измих но след час като тръгнах да паля и каза няма,брех голямо чудо по едно време и дойде музата и запали.От де да знам че била с характер.
            166 2.4 JTD '02
            164 2.5 TD '98 ex

Comment

• НЯкои имат, а някои нямат

Засега се отказах да го проверявам колко е пълен. Бързо вдига налягане, което означава, че има достатъчно неща в системата. Ако лятото имам съмнение, ще го проверя.
              Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• аз ся като захлебя на 22-ри ]ше го заредя и ше видим как ше е, дано няма нищо за смяна и да си работи добре

ся да питам друго, не знам дали някои има таа екстра със затъмняването на огледалото ама дано някои знае, как се проверява дали работи, затъмнявам ся отзаде окото с пръст обаче нищо не става, слагам пръста и отпреде и пак нищо не стаа, как мога да го проверя длаи бачка ?

Comment

• Може би по-скоро да го осветиш с нещо...
                  Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
                    Може би по-скоро да го осветиш с нещо...
                    Ма ти и преведи бараво на теб.
                    166 2.4 JTD '02
                    164 2.5 TD '98 ex

Comment

• Първоначално публикувано от life style Покажи съобщение
                      ся да питам друго, не знам дали някои има таа екстра със затъмняването на огледалото ама дано някои знае, как се проверява дали работи, затъмнявам ся отзаде окото с пръст обаче нищо не става, слагам пръста и отпреде и пак нищо не стаа, как мога да го проверя длаи бачка ?

Ако искаш да ти светна отзаде с 10 000 К някъде на тъмно да видиш ?

А ако искаш и колегата от 8-ми блок ще извикаме и двамата да ти светим с по 10 000
                      а после то се знае за бирата (за мене количка )
                      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
                        Може би по-скоро да го осветиш с нещо...
                        божее тъп съм тъп съм, ма чак толкова не подозирах хаха
                        то верно че тряя го осверя, и аз викам, бе туи бачка ли де еба маика му, начи ше го светнем ! продължете си със старата тема, че да не са излагам повече !

Comment

• Първоначално публикувано от MILEN 76 Покажи съобщение
                          Ма ти и преведи бараво на теб.
                          Ни въ разбрах
                          Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Mercedes Benz S Class 3.2i 2004
                            166 2.4 JTD '02
                            164 2.5 TD '98 ex

Comment

• Наказателно постановление

Да ви се оплача.Защото тая Българска държава в кавички е измислена държава от където и да я погледнеш.Та днес получавам наказателно постановление номер... от 04,02,2009 от Община Бургас (дали е община докат може всеки да граби даже нашия обичан к**т на който му правих една инсталация в магазин на О***а и се криеше тогава преди около 5 години)Та акта е за неправилно паркиране върху тротоара в к.с М.Рудник по чл.8,ал.1,т.1 от наредбата за опазване на обществения ред (http://www.burgascouncil.org/docs/ob...20red.DOC)Но аз бях в колата как така решиха че съм паркирал,другото което е че мястото не е обособено по никакъв начин с знаци (каквито и да са ) другото което е че отказах да разпиша акта което си е мое право.Има и още бая членове и алинеи в последствие ма да не сам адвокат (на едната ме карат направо принудително да декларирам чл.17,ал.2 )Ма аман ти и държавата та утре с адвоката и ша са гледаме умно с тях че ми писна че и отгоре на това и цели 100 лева искат.А аз искам да ги запитам уважаимите политици знаят ли как обикновения човек вади тея пари.Но за тях по лесно е да ги отнемат.Да сте живи и здрави но ви гарантирам че от мен и стотинка няма да видите.
                              Last edited by MILEN 76; d.m.y г., 17:11. Основание: добавяне
                              166 2.4 JTD '02
                              164 2.5 TD '98 ex

Comment

• Нека пишат
                                В съда са по разбрани от тях .
                                На един полицай му стана тъпо когато му го казах , и вика : Е к`во ше обжалваш ли ?
                                За всичко бих обжалвал освен за алкохол но там вероятноста да ме гепат е нищожна защото не употребявам и капка дори и да не карам .
                                Акт ми падна заради запетайка и прочее препинателни знаци само да отбележа а полицая стана за смях , че е и от квартала и се познаваме . Е и члена беше малко фейк ама за запетайката го сцепихме от базик после

Comment

Working...
                                X